3 bronzemedaljer til deltagerne i IBO2019

Den internationale biologiolympiade, IBO2019, er dette år afholdt i Szeged i Ungarn. Antallet af deltagende lande er fortsat stigende og i år var der deltagere fra 74 lande fordelt på hele verden. Konkurrencen bliver dermed også større. De danske deltagere opnåede at få hele 3 flotte bronzemedaljer.

30.07.2019 | Anne Kirstine Mehlsen

De fire danske deltagere opnåede 3 bronzemedaljer   Fra venstre: Auguste Hinrichs, Nicolas Kjær-Jensen,  Esben Salmonsen og Jacob Gissel. Foto: Morten Eskildsen

De fire danske deltagere opnåede 3 bronzemedaljer Fra venstre: Auguste Hinrichs, Nicolas Kjær-Jensen, Esben Salmonsen og Jacob Gissel. Foto: Morten Eskildsen

Danmark blev ved IBO2019 i Ungarn repræsenteret af Auguste Edouard Hinrichs-Bourély, Next Sukkertoppen, Esben Bjørn Salmonsen, Sankt Annæ Gymnasium, Jacob Højberg Ostenfeld Gissel, Sorø Akademi, Nicolas Kjær-Jensen, Munkensdam Gymnasium samt jurymedlemmerne Kirsten Wøldike, Vibeke Birkmann, Morten Eskildsen og Simon Sander Albrechtsen.

Af de fire deltagere opnåede tre at få bronzemedaljer! Et flot resultat i den internationale Biologi Olympiade hvor alverdens talentfulde unge konkurrerer om guld, sølv og bronze! Medaljerne blev overrakt efter en stor event på Józef Attila Education and Information Centre i Szeged.

Læs mere om international biologiolympiade, IBO2019 i rapporten, der er udarbejdet af Styregruppen for Biologiolympiaden

Institut for Bioscience, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere, Alumner