362 unge vil læse biologi på Aarhus Universitet

Biologiuddannelsen i Aarhus er populær og i fremgang. Det viser de foreløbige ansøgningstal efter ansøgningsfristen til kvote 1 i går den 5. juli.

06.07.2018 | Tekst: Camilla Nissen Toftdal, foto: Ida Marie Jensen

362 unge har valgt at søge ind på biologi i år. Det er 25,3 pct. flere ansøgere end sidste år.

Institutleder Hans Brix er glad og begejstret for udviklingen: ”Jeg er glad for, at det totale antal ansøgere er steget med 25 pct., og jeg er særligt glad for, at vi har 42,5 pct. flere 1. prioritet-ansøgere, end vi havde sidste år. Vi har revideret hele vores biologiuddannelse, vi har synliggjort generiske kompetencer, og vi arbejder på, at uddannelsen skal gøre vores kandidater klar til jobmarkedet. Det er et strategisk arbejde, som hele tiden er i gang. Og det flotte ansøgertal viser, at vi arbejder i den rigtige retning”, siger institutlederen.

Søgningen til biologiuddannelsen har været med til at skubbe ansøgertallet til Aarhus Universitet i vejret. Samlet har Aarhus Universitet en fremgang på 5 pct. sammenlignet med 2017.

Se den samlede oversigt. Bemærk, at tallene er foreløbige og kan ændre sig.

For yderligere information, kontakt Camilla Schrøder, 40866243 eller cams@au.dk

Bioscience institutleder, Offentligheden / Pressen, Institut for Bioscience