BIOS-forskere viser kontorerne frem i Omnibus

Universitetsavisen Omnibus har lagt vejen forbi fire forskere fra Institut for Bioscience i sin reportageserie ”Vis mig dit kontor”. Senest hos professor Tobias Wang, som ud over at fremvise krybdyrshjerter og en Esben Lunde Larsen-sprællemand også fortæller, hvad der i sin tid fik ham til at kaste sig over zoofysiologien.

01.05.2018 | Lea Laursen Pasgaard

Professor Tobias Wang har haft besøg af universitetsavisen Omnibus. Foto: Ida Marie Jensen/AU Foto

Allerede som barn og teenager samlede Tobias Wang på dyr, som han tog med hjem.

”Jeg havde eftermiddagsarbejde i en dyrehandel, hvor jeg ikke fik løn, men derimod dyr for mit arbejde. Ræven var et af dyrene, og jeg havde den tanke, at den skulle opdrages som min hund,” fortæller han til Omnibus.

Læs reportagen fra Tobias Wangs kontor her

Omnibus har desuden besøgt seniorforsker og fuglekigger Preben Clausen på Kalø Hovedgård, ph.d.-studerende Tobias Sandfeld i Spiderlab og seniorforsker Anne Mette Lykke, som har kontor i Silkeborg og Afrika som feltområde.

Læs reportagen fra Preben Clausens kontor her

Læs reportagen fra Tobias Sandfelds laboratorium her