Bliv klædt på til BIO Match

Deltag til BIO Match Warm Up og få styr på dit CV, afklaret dine kompetencer og karrierevejledernes input til, hvordan du får mest ud af dit møde med erhvervslivet til netværks- og karrieredagen BIO Match.

06.09.2018 | Lea Laursen Pasgaard

Dato tir 18 sep
Tid 15:00 17:00
Sted Institut for matematik, Ny Munkegade 118, bygning 1532, 8000 Aarhus C, Lokale: Aud. G1 (1532 - 116)
Tilmelding er lukket
Kom til BIO Match Warm Up og bliv klar til dit møde med erhvervslivet. Foto: Jesper Rais

Vil du gerne have styr på dit CV, afklaret dine kompetencer samt input til, hvordan du tager kontakt til en virksomhed på Bio Match-dagen eller måske i dagene efter? Så deltag i denne workshop som warm up til BIO Match.

Her arbejder vi med kompetenceafklaring, ser på opbygning af CV’er, samt drøfter strategier, når der skal tages kontakt til en virksomhed. Har du allerede udarbejdet et CV, så medbring det gerne.

Workshoppen afholdes af Science and Technologys karrierevejledere fra Jobcenter Aarhus og finder sted tirsdag 18. september kl. 15-17 på Institut for Matematik. Du kan tilmelde dig via dette link - https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=2EEHTXVD1K31.

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at kontakte studie- og trivselsvejleder Stina Lykkebye Tylen på slt@au.dk.

Institut for Bioscience, Alumner, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere