Eksklusivt arrangement på forskningsskibet R/V AURORA

I forbindelse med Aarhus Festuge åbner AURORA dækket for et arrangement eksklusivt for alumner fra Bioscience.

15.01.2018 | Else Vihlborg Staalsen

Dato søn 02 sep
Tid 16:00 19:00
Sted Aarhus Havn, Kajplads 10, Revalgade, 8000 Aarhus C (kajen på den anden side af Dokk1)

Program:

• Velkomst, snacks og drikkevarer
  • AURORA’s opgaver v. skipper Torben Vang
    AURORA løser forsknings- og overvågningsopgaver vidt omkring i danske og nordiske farvande. Skipper Torben Vang fortæller om AURORA’s mangeartede opgaver og også lidt om, hvordan forskningsskibet efter en opringning fra Københavns Politi blev en brik i et stort efterforskningsarbejde i efteråret 2017.
  • Rundvisning i grupper
    AURORA er et topmoderne og multifunktionelt forskningsskib. Rundvisning ved forskere der har været med til at designe og bygge skibet.
  • Havmiljøets tilstand i de danske farvande v. Jens Würgler Hansen
    Hvordan står det til derude, og i hvilken retning går udviklingen? Oplæg ved Jens Würgler Hansen og tid til spørgsmål og debat.

Kl. 18.00:Sandwich og netværk

Der kan forekomme ændringer i programmet.

Arrangementet er gratis. Der er plads til 30 deltagere, og tilmelding åbner 19. juni.

Medarbejdere, Alumner, Offentligheden / Pressen, Institut for Bioscience