Tall Ships Race på Aurora

Dato tor 01 aug søn 04 aug
Tid 11:00    15:00
Sted Aarhus havn

Aktiviteter på Aurora i forbindelse med Tall Ships Race:

Torsdag-lørdag kl 11-17 og søndag kl 10-15 holder vi åbent skib hvor man kan høre om uddannelserne ved Bioscience, Aarhus Universitet og besøge spændende stande på agterdække, hvor man bl.a. kan få ’Hovedet i Havet’, opleve en tang-tastic verden og se udstilling om Troels Kløvedal i samarbejde med Naturhistorisk Museum.

Fredag kl 19-20: ’Spørg Aarhus’ event med Professor i Statskundskab, Peter Munk Christiansen, Professor i infektionssygdomme, Lars Jørgen Østergaard, Seniorforsker i Marin biodiversitet, Jørgen Hansen, Professor i kemi, Karl Anker Jørgensen, Professor i zoofysiologi, Tobias Wang og Biolog og museumsinspektør fra Naturhistorisk Museum, Morten DD Hansen. Moderator: Anders Lund Madsen eller Kim Fogh (endnu ikke afklaret)

Fredag kl 20-22: Musik og marine smagsoplevelser: Skibet svinger med bandet Total Hip Replacement. Tangchips og krabbesuppe tilberedes over bålfad på kajen.

Lørdag kl 19-21: Temaaften i samarbejde med Folkeuniversitetet. ’ROBINSON CRUSOE HAR OVERLEVET I 300 ÅR!’, ved adjunkt i nordisk sprog og litteratur Simona Zetterberg Gjerlevsen. Efter foredrag og spørgsmål er der mulighed for rundvisning på Aurora og smagsprøver fra havet.

Se hele brogrammet fra Tall Ships Race i Aarhus (aarhus.dk)

Institut for Bioscience, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere