Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

FOLKEMØDE 2021: Kom til foredrag og debatter med AU-forskere - heraf én af vore egne

Bliv klogere på COVID-19, digitalisering og demokrati, blockchain, iværksætteri, ledelse og meget andet, når AU – som en del af Folkemødet 2021 – den 17. juni livestreamer gratis foredrag og debatter med bl.a. forskere fra forskellige fagområder. Én af disse er seniorrådgiver Morten Tune Strandberg fra Terrestrisk Økologi, Institut for Bioscience, der livestreamer om lavbundsjord, der har X-faktor når det kommer til klimakampen!

07.06.2021 | Theresa Elias

Folkemødet i Allinge på Bornholm er – som så mange andre begivenheder i år –  overgået til et corona-venligt format. Det betyder, at der både er planlagt et fysisk program på solskinsøen og et virtuelt program.

Aarhus Universitet deltager i sidstnævnte og livestreamer derfor torsdag d. 17. juni en række foredrag og debatter med universitetets forskere i centrum. Desuden deltager en række politikere og samarbejdspartnere. 

Det virtuelle arrangement er gratis og kræver ingen tilmelding. 

Du kan blandt andet møde nogle af de forskere, der har været centrale i corona-bekæmpelsen i Danmark – og andre, som har været med til at rådgive politikere og myndigheder undervejs. 

For eksempel kan du under overskriften ”Er de nye brølende 20’ere på vej?” høre økonom Michael Svarer, virolog Søren Riis Paludan, læge Lars Østergaard, medieforsker Stine Liv Johansen og adfærdsforsker Andreas Roepstorff i samtale om, hvorvidt corona-krisen efterfølges af en fest a la den, der fulgte i kølvandet på den spanske syge for godt 100 år siden.

Seniorrådgiver Morten Tune Strandberg fra Terrestrisk Økologi går på kl. 17.00, hvor han vil forklare, hvorfor lavbundsjord har X-faktor i klimakampen.
Vi lover, at det bliver spænende og lærerigt!

Alle foredrag og debatter er gratis og foregår på dansk. De kan følges torsdag d. 17. juni fra kl. 10.00 på www.au.dk/folkemøde. Her finder du også det fulde program.

Foredragene og debatterne livestreames på dagen fra Aarhus Universitets iværksætterhub the Kitchen i Universitetsbyen i Aarhus. 

Institut for Bioscience, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere