Ngo'er og forskere: Biodiversitetspakken kan kun genetablere en brøkdel af den tabte havnatur

Natur- og biodiversitetspakken afsatte ti millioner kroner ud af 888 millioner kroner til havet. Det kan kun genetablere en brøkdel af den tabte havnatur, skriver ngo'er og forskere.

26.03.2021 | Theresa Elias

Artiklen, som bl.a. professor Dorte Krause-Jensen, seniorforsker Jørgen L.S. Hansen, seniorrådgiver Karsten Dahl, professor Peter A.U. Stæhr og professor Stiig Markager fra Institut for Bioscience har været med til at skrive, blev i går d. 25. marts udgivet på altinget.dk.

Du kan læse artiklen ved at klikke på følgende link: Ngo'er og forskere: Biodiversitetspakken kan kun genetablere en brøkdel af den tabte havnatur - Altinget: Miljø

Institut for Bioscience, Offentligheden / Pressen