Bio Match

Kom og vær med til Bio Match den 22. januar 2020 på Aarhus Universitet.

30.10.2019 | Anne Kirstine Mehlsen

Dato ons 22 jan
Tid 12:00 15:30
Sted Stakladen på Aarhus Universitet

BIO Match er en bred faglig netværksdag, hvor du/I som gruppe har mulighed for at møde virksomheder, fonde, organisationer og myndigheder, og skabe nye relationer og samarbejder i relation til jeres forskningsområde. Formålet er at inspirere til og styrke grundlaget for tværgående forskningssamarbejde mellem BIOS forskere, virksomheder, fonde, organisationer og myndigheder.

I år har vi fokus på faglighed og forsknings-erhvervssamarbejder: Dagen er arrangeret i samarbejde med Innovationsfonden. Connie Hedegaard (AU’s bestyrelsesformand) holder åbningsoplæg omkring universiteterne og virksomhedernes rolle i arbejdet med FN’s verdensmål, og to oplæg handler om mulighederne for at søge midler i Innovationsfonden og i EU’s nye rammeprogram, Horizon Europe.

Du kan læse mere om arrangement og tilmelde dig på denne side

Institut for Bioscience, Offentligheden / Pressen