BIO Match - erhvervslivet møder studerende og forskere fra Bioscience

Den 28. september indtager Institut for Bioscience Stakladen og byder erhvervsliv, studerende og forskere velkommen netværks- og karrieredagen BIO Match. Her har du som biologistuderende en helt unik chance for at komme i dialog med erhvervslivet og møde potentielle arbejdsgivere.

06.09.2018 | Lea Laursen Pasgaard

Dato fre 28 sep
Tid 12:00 15:30
Sted Stakladen, Aarhus Universitet, Fredrik Nielsens Vej 2, 8000 Aarhus N
Tilmelding er lukket
Kom til BIO Match 28. september og grib mulighed for at komme i direkte dialog med arbejdsmarkedet. Illustration: Tinna Christensen

Institut for Bioscience fyrer op under samarbejdet mellem erhvervsliv, studerende og forskere fredag 28. september. Her danner Stakladen på Aarhus Universitet rammerne for netværks- og karrieredagen BIO Match, hvor du som studerende kl. 12-15.30 har mulighed for at komme i direkte dialog med arbejdsmarkedet.

Til BIO Match kan du blandt andet møde:

BioInnovation Institute, Bioøkonomisk Vækstcenter Guldborgsund, Danmarks Jægerforbund, Dansk Ornitologisk Forening, DANVA, Dyrenes Beskyttelse, Fermentationexperts, Grundfos, Innovationsfonden, Jobcentrets karriereteam, Kattegatcentret, Limfjordsrådet, Naturhistorisk Museum Aarhus, NIRAS, Pindstrup, Poul Due Jensens Fond, SEGES, Studentervæksthus Aarhus og Teknologisk Institut.

Grib mulighederne og bliv både klogere på arbejdsmarkedet, få inspiration til at tænke i nye muligheder og mød eventuelt din kommende arbejdsgiver direkte.

BIO Match er arrangeret af erhvervsudvalget på Institut for Bioscience i samarbejde med forretningsudvalget i BFU. Vi giver snacks, kaffe, te og en gratis øl/vand i baren. Af hensyn til forplejning er tilmelding derfor nødvendig.

Tilmeld dig her senest 25. september

Studerende, Institut for Bioscience