Dimissionsfest

Institut for Bioscience inviterer afgående dimittender 2017/2018 til dimissionsfest fredag den 29. juni. Der er lagt op til en festlig dag med faglige oplæg, overrækkelse af diplomer og lidt godt til ganen. Undervisere og vejledere er også meget velkomne til at deltage.

08.06.2018 | Else Vihlborg Staalsen

Dato fre 29 jun
Tid 16:00 19:30
Sted Aarhus Universitet, AUD E og Matematisk Kantine
Tilmelding er lukket

Dimissionen er instituttets lejlighed til at lykønske og fejre jer, som er blevet/bliver kandidater fra Institut for Bioscience i 2017/2018.

Program:

• Velkomst v/Angela Fago, viceinstitutleder

• Fagligt oplæg v/Bo Barker Jørgensen, professor

• Overrækkelse af diplom og gave v/Angela Fago, viceinstitutleder

• Afskedsord v/dimittend

• Fotografering

• Traktement

Det faglige program foregår i Auditorium E. kl. 16-18, traktementet er i Matematisk Kantine kl. 18-20.

Af hensyn til forplejning er det vigtigt, at du tilmelder dig og angiver, hvor mange gæster du har med (det er muligt at invitere 3 gæster pr. dimittend).

Tilmelding skal ske senest 24. juni 2018: https://auws.au.dk/Dimissionsfest2018

Bevar kontakten med dit fag – meld dig ind i netværket for biologer fra AU

Alumnenetværket på Institut for Bioscience giver dig en unik mulighed for at udvide dit faglige netværk og bevare kontakten til dit gamle studiemiljø, undervisere og studiekammerater. Læs mere om fordelene og meld dig ind her

Institut for Bioscience, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere