TOVE HEDEGAARD JØRGENSEN - Værts-parasit interaktioner

Forskning

Jeg anvender en kombination af feltundersøgelser, kontrollerede eksperimenter og molekylære værkstøjer til at forstå økologiske og evolutionære processers betydning for biodiversitet. Specielt har jeg et fokus på værts-parasit interaktioner og evolution af immunforsvaret hos både planter og fugle.

Nuværende projekter

Fra affaldstang til biostimulant: en undersøgelse af tangekstrakters potentiale i bekæmpelsen af plantesygdomme (i samarbejde med Marin økologi på Bioscience, Kemisk Institut og Institut for Fødevarer).

Udvikling af undervisning og vejlederkompetencer

Jeg er tilknyttet Science and Technology Learning Lab ved Aarhus Universitet (deltid). Her arbejder jeg med udvikling og implementering af nye undervisnings- og vejledningsformer. Jeg er specielt interesseret i PhD vejledning og arrangerer kurser og workshops om dette emne.